Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Gedelekli Tursu Üreticileriyle Toplanti Yapti

Yazdır / Tarih: 2014-10-30

 

 

 Belediye Baskani Neset Çaglayan, Baskan Yardimcilari Semsi Kiliç ve Necmettin Sahin ile Temizlik Isleri Müdürü Bilal Acar’in ev sahipligi yaptigi toplanti Belediye nikah salonunda yapildi. Toplantida Gedelek Mahallesi Muhtari Mehmet Dönmez ile tursu imalathanelerinin sahipleri katildi.

  Baskan Çaglayan’in tursucularla yaptigi toplantida tursu atiklarinin olusturdugu çöplerin nasil kaldirilacagi ele alindi. Tursu imalathanesi sahiplerinin fikrini alan Baskan Çaglayan, yeni yilda yapilacak temizlik ihalesinde tursu çöpleri için kalici çözüm üreteceklerini söyledi. Yilbasina kadar ise Gemlik’teki uygulamanin model alinacagini ifade eden Baskan Çaglayan, özel konteynirlarda tutulmasi ve özel araçlarla tasinmasi gereken tursu atiklari için en kisa sürede gerekli yasal düzenlemeyi yapip çözüm üretilecegini bildirdi.

  Tursu imalathanelerinin sahipleri ise gerekirse özel konteynirlarla ilgili kendilerinin de katki saglayabileceklerini bildirdiler. Samimi ortamda görüslerin ifade edildigi toplantida imalathaneciler adina söz alan Gedelek Mahallesi Muhtari Mehmet Dönmez, Gedelek’te 60’a yakin tursu üreticisi oldugunu ifade ederek, ‘Baskanimizin bu sorunu çözecegine gönülden inaniyoruz. Baskanimiz her zaman oldugu gibi simdide iyi niyetiyle meseleye yaklasti. Yine iyi niyetiyle çözüm üretmeye çalisiyor. Sorunun en kisa sürede çözülecegine inaniyoruz’ diye konusarak, Baskan Çaglayan’a tesekkür etti. 

Diğer Haberler