Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan Ilçemizdeki Sehit Ailelerine Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-04-19

 

 

        Belediye Baskani Neset Çaglayan ilçemizdeki sehit ailelerini ziyaret ederek hal hatirlarini sordu dertlerini dinledi, hüzünlerini paylasmaya çalisti.

 

 

         Güneydogu´da sehit düsen kahramanlarin ailelerini ziyaret eden Belediye Baskani Neset Çaglayan ve ekibi sehitlerin aileleriyle sohbet etti. Onlarin isteklerine kulak veren Baskan sehit ailelerinin hakkinin ödenmeyecegini ve bu konuda çok hassas olacaklarini ifade etti. Ülkenin bölünmez bütünlügünü korumak amaciyla canlarini ortaya koyan aziz sehitlerimizi rahmetle andiklarini ifade eden baskan, bu acinin sehit ailelerinin yüreklerinde biraktigi izin farkinda olduklarini da belirtti.

 

        Sehit aileleri ile sohbet eden Baskan Çaglayan kendileriyle sikça bir araya gelecegini de söyledi. Sehit ailelerinin Çanakkale gezisi istegini de gerçeklestireceklerini belirten Çaglayan önümüzdeki aylar içerisinde sehit aileleriyle birlikte Çanakkale gezisinde bir araya gelmek ve sikça onlari ziyaret etmek bizlerin önemli görevleri arasinda yer almaktadir. Sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyoruz dedi. 

 

Diğer Haberler