Belediye Baskani Neset Çaglayan, Kazakistan’dan Gelen Avrasya Devlet Üniversitesi’nden Bir Grup Üniversite Ögrencisini Agirladi

Yazdır / Tarih: 2014-11-21

Bir haftalik gezi için Türkiye’ye gelen Kazak ögrenciler tercümanlari ile birlikte  Baskan Çaglayan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Baskani Neset Çaglayan, Kazak ögrenciler içinde bulunan bir çiftin 1 yasindaki çocuklarini kucagina alarak sevdi.

Türkiye ve Bursa’ya hayran kaldilar

Kazak Ögrenciler, Belediye Baskani Neset Çaglayan’i tanimaktan dolayi mutlu olduklarini belirterek, Türkiye ve özellikle Bursa’ya hayran kaldiklarini belirterek, Türkiye’yi ve insanlarini çok sevdik. Türkiye’de ve Orhangazi’de olmaktan dolayi çok mutlu olduklarini ifade etti.

Kardesligimiz ilelebet sürecek

Belediye Baskani Neset Çaglayan, ögrencileri Orhangazi’de misafir etmekten dolayi son derece mutlu olduklarini belirterek, Kazakistan ile ilelebet sürecek bir kardesligimiz söz konusu. Ayni kültürden ayni soydan gelen iki toplulugun bir arada olmasi bizleri son derece mutlu etmekte. Bu ziyaret bizi son derece mutlu etmistir dedi.