Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan, MUSIAD’in Yeni Hizmet Binasinin Açilis Törenine Katildi

Yazdır / Tarih: 2014-11-11

 

  Belediye Baskani Neset Çaglayan, Basbakan Yardimcisi Bülent Arinç’in Bursa’da gerçeklestirdigi programlara katildi. MUSIAD’in yeni hizmet binasinin açilis törenine katilan Baskan Çaglayan burada Ak Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin ile birlikte Arinç ve diger milletvekilleri ile bir araya geldi.

   Belediye Baskani Neset Çaglayan, Ak Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin ile birlikte, Basbakan Yardimcisi Bülent Arinç, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik ile diger milletvekillerinin de katildigi Bursa programina katildi. Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Bursa Subesi için yapilan yeni hizmet binasinin açilis törenine katilan Basbakan yardimcisi Bülent Arin, burada gündeme daire bir konusma yapti. MÜSIAD Bursa Subesi’nin Kültürpark´taki yeni hizmet binasinin açilisinda konusan Basbakan Yardimcisi Bülent Arinç, Demokratik Gelisim Partisi´ni kuran Idris Bal’a atifta bulundu. Türkiye’de 100’den fazla garip partin kuruldugunu ifade eden Arinç, “Internete girin, o garip partileri görürsünüz. Dün kurulan bir partiyi internette gördüm. Parti kurmaya mecburmus gibi, insanlar benim de ismimden bahsetsin, beni de konussun diyen parti kuruyor. Basin toplantisi düzenlemis, kirmizi koltuklar bombos. Sadece bir kisi var. O da büyük ihtimalle Anadolu Ajansi muhabiridir. Dün kurulan bir partinin genel baskaninin ne söyleyecegini merak bile etmemis ve gitmemis basin mensuplari. Saglam giderseniz, inançla giderseniz, vizyonla giderseniz, bugün olmasa da yarin en güçlü olursunuz. En itibarli olursunuz. Bunu yaparsaniz, herkesin saygili oldugu bir kurulus olursunuz” diye konustu.

           Çaglayan bakanlarla bir araya geldi

  MÜSIAD Bursa Subesinin açilis törenine katilan belediye baskani Neset Çaglayan burada bakanlar Bülent Arinç ve Faruk Çelik ile bir araya geldi. 

Diğer Haberler