Belediye Baskani Neset Çaglayan Narlica'da Belediye Çalisanlari Ile Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2014-04-16

Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan Narlica´da Belediye çalisanlari ile bir araya geldi. Kapanan Belde sonrasinda mahalle statüsüne geçen ve Orhangazi Belediyesine baglanan Narlica´da hizmetlerin aksamamasi için çalismalarin kaldigi yerden devam edecegini söyleyen Baskan Neset Çaglayan belediye çalisanlarinin mevcut yerlerinde görevlerine devam edecegini bu anlamda da Narlica´daki vatandaslara hizmetlerin aksamayacagini ifade etti. Narlica´nin acilen yapilmasi gereken hizmetlerini de degerlendiren Baskan Çaglayan Orhangazi´nin her köyü her mahallesi gereken hizmeti alacaktir bundan kimsenin kuskusu olmasin. dedi.

Belediye Baskani Neset Çaglayan´a eski belediye baskanlari da eslik ederlerken son olarak belediye binasi önünde çalisanlarla hatira fotografi çektirdiler.