Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Orhangazi Belediyesi Tarafindan Yaptirilan Üregil Kiz Kuran Kursu'nun Açilisini Gerçeklestirdi

Yazdır / Tarih: 2014-12-12

 

  Tefrisati ve tüm donanimi Orhangazi Belediyesi tarafindan yaptirilan Üregil Kiz Kuran Kursu Cuma Namazi sonrasinda düzenlenen açilis töreni ile hizmete girdi. Daha önce Üregil Muhtarligina bagli Kültür Merkezi olarak dizayn edilen ancak daha sonra atil durumda olan binanin tüm tadilatini yapan ve Kuran Kursu olarak düzenleyen Orhangazi Belediyesi, Kuran Kursu’nun iç tefrisatini da yapti.

            AÇILISA PROTOKOL KATILDI

  Orhangazi Müftülügü bünyesinde egitim verecek olan yeni Kuran Kursu için Cuma namazi sonrasinda bir de açilis töreni düzenlendi. Kuran Kursu’nun açilis törenine Belediye Baskani Neset Çaglayan Ilçe Müftüsü Nihat Aktas, Belediye Baskan yardimcilari Necmettin Sahin ve Semsi Kiliç ile meclis üyeleri ve çok sayida vatandas katildi. Törenin açilis konusmasini yapan Ilçe Müftüsü Nihat Aktas, çocuklarimizin 4 yasindan itibaren dini egitim almalari gerektigini belirterek, Kuran Kursu’nun tefrisati konusunda tüm desteklerini sunan Belediye Baskanimiz Neset Çaglayan’a tesekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

            ÇAGLAYAN: BU TÜR MEKANLARA HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ

   Belediye Baskani Neset Çaglayan ise konusmasinda Üregil’de böyle bir Kuran Kursu’nun hizmet verecek olmasindan dolayi memnuniyetini dile getirerek, bizler de Orhangazi Belediyesi olarak özellikle bu egitim kurumlarina, Kuran Kurslarina destek olma mecburiyetimizin farkindayiz dedi. Baskan Çaglayan, Orhangazi Müftüsünün göreve geldigi günden bu yana Orhangazi’de bir çok mahallemize bu tür hizmetler kazandirdigini ve kendilerine tesekkür ettiklerini belirterek, amacimiz bu tür egitim yuvalarinin sayisini daha da artirmak. Bu konuda üzerimize düseni her zaman yapacagiz dedi. Konusmalarin ardindan Üregil Kuran Kursu’nun açilis töreni dualar esliginde gerçeklestirildi. 

Diğer Haberler