Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Orhangazi Belediyesi’nin, Belediyespor ve Türkiye Basketbol Federasyonu ile Birlikte Baslattigi Her Okula Basketbol Potasi ve Basketbol Topu Kampanyasina Katildi

Yazdır / Tarih: 2014-12-16

 

  Orhangazi Belediyesi’nin, Belediyespor ve Türkiye Basketbol Federasyonu ile birlikte baslattigi ve ilk ve ortaokul ögrencilerine basketbol sporunu sevdirmeyi amaçlayan “Her okula basketbol potasi ve basketbol topu” kampanyasi Atatürk Ilk ve ortaokulunda baslatildi. Kampanyanin baslangici ile ilgili Atatürk ilk ve ortaokulunda bir de tören düzenlendi. Törene Belediye Baskani Neset Çaglayan, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüs, TBF Bursa Il Temsilcisi Ertugrul Atak, Ilçe Gençlik Spor Müdürü Ridvan Güvenir, meclis üyeleri, okul idaresi ve ögrenciler katildi. Orhangazi Belediyespor Basketbol Koordinatörü Harun Aytes’in açilis konusmasi ile baslayan törende Aytes, Belediyenin katkilari ile Orhangazi’de ilk kez bu yil bölgesel lige takim çikarildigini ve baskan Neset Çaglayan’in amatör brans sporcu ve sporuna büyük destek oldugunu belirterek, Çaglayan’a tesekkür etti.

              TBF’DEN ÇAGLAYAN’A TESEKKÜR

   Daha sonra kürsüye gelen TBF Bursa Il Temsilcisi Ertugrul Atak, Orhangazi’de basketbol sporunun son dönemdeki gelisimini yakindan takip ettiklerini belirterek, bu noktada bu spora ve sporcularimiza destek olan Belediye Baskani Neset Çaglayan’a tesekkür ediyorum dedi. Daha sonra söz alan TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüs ise Federasyon olarak hem okullarimizda hem de spor salonlarinda basketbol sporuna ilgi duyan minik ögrencilerinin sayilarinin artmalarini beklediklerini ifade ederek, bu noktada Orhangazi’de çok güzel çalismalar oldugunu görüyoruz. Buna katki koyan basta Belediye Baskani Neset Çaglayan olmak üzere tüm sporcu ve antrenörlerimize tesekkür ediyorum dedi.

           BELEDIYESPOR 7 BRANSTA 270 SPORCUYU BÜNYESINDE BULUNDURUYOR

    Daha sonra söz alan Belediye baskani Neset Çaglayan Belediye olarak gençlerimizin ve miniklerimizin amatör ve bireysel sporlara ilgisini artirmayi hedeflediklerini belirterek, bu anlamda Belediyespor bünyesinde 7 farkli bransta 270 sporcu bulunuyor. Amacimiz gelecekte hem bu brans sayisini hem de sporcu sayisini artirmak dedi. Futbol disinda branslarin da önemine vurgu yapan Neset Çaglayan, bu bizim görevimiz, yapmamiz gereken bir çalisma. Amacimiz sayin federasyon temsilcilerinin de söyledigi gibi bu sporu okullarda yayginlastirmak, okul bahçelerindeki beton ve asfalt zeminlerinden alip parke zeminlere tasimak. Bu konuda hem tesis hem de diger imkanlar noktasinda çalismalarimiz sürüyor dedi.

           ÇAGLAYAN’DAN FEDERASYON TEMSILERILERINE TESEKKÜR PLAKETI

  Törenin son bölümünde Belediye Baskani Neset Çaglayan, federasyon temsilcilerine tesekkür plaketi takdim ederken, Basketbol Federasyonu ligler direktörü Ayhan Özgümüs de Çaglayan’a ve basketbol koordinatörü Harun Aytes’e basketbola katkisindan dolayi tesekkür plaketi takdim etti. Törenin sonunda ise Belediyespor Bölgesel lig takimi Atatürk ortaokulu basketbolculari ile bir gösteri maçi yapti. 

Diğer Haberler