Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Orhangazi Cem Evi’ni Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-11-11

 

  AK Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin, Belediye Baskani Neset Çaglayan ve Ak Parti Ilçe Baskani Mustafa Kaya ile birlikte önceki aksam Orhangazi Cem Evi’ni ziyaret etti. Cem Vakfi Baskani Imam Budak e diger Cem Vakfi üyeleri ile bir araya gelen Çaglayan ve Aydin, Cem Vakfi’nin sorunlari ile ilgilenecekleri mesajlarini verdiler.

  Ak Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin, Belediye Baskani Neset Çaglayan, AK Parti ilçe baskani Mustafa Kaya ve Belediye Baskan yardimcisi Necmettin Sahin Cem Evi’ni ziyaret etti. Aksam saatlerinde gerçeklesen ziyarette Milletvekili ve belediye baskani ile beraberindekileri Cem Vakfi Baskani Imam Budak ve yöneticiler tarafindan agirlandi.

            Gel ne olursan ol gel

  Cem Vakfi Orhangazi Sube baskani Imam Budak Milletvekili ve Belediye baskaninin ziyaretinden dolayi son derece mutlu olduklarini belirterek, bizim anlayisimiz her ne olursan ol yine de gel mantigidir. Biz bu mantikla hareket ettik. Orhangazi’de Cem Evimiz ile ilgili fiziki eksikliklerimiz var. Bu konuda Orhangazi Belediyesi’nin destegini bekliyoruz. Bugüne kadar bize her zaman destek olan Orhangazi Belediyesi’nin bundan sonraki süreçte de bize destek olacagindan kuskumuz yok dedi. Imam Budak, Cem Evi ile ilgili hala imar konusunda bir beklentisi oldugunu belirterek, bu sorunun çözümünü bekliyoruz dedi. Cem Evi’nin sadece Alevilere degil her insana açik oldugunu belirten Imam Budak herkesi buraya bekliyoruz dedi.

           Çaglayan; Sorunu çözecegiz

  Belediye Baskani Neset Çaglayan Cem Vakfi’nin yerinin imar ile ilgili sorununu çözeceklerini belirterek, bunun için çalismalar yapiyoruz. O sorunu mutlaka çözecegiz. Ardindan Cem Evi’nin daha da büyütülmesi ve daha iyi hale getirilmesi için çalisacagiz dedi. Cem Evi’ni daha önce 3 kez ziyaret ettigini hatirlatan Neset Çaglayan, Alevi Vatandaslarimizin ibadetlerini daha rahat bir ortamda daha güzel ortamlarda yapabilmesi için biz de üzerimize düseni her zaman yapacagiz dedi.

            Aydin; Yeni Türkiye demek ötekilestirilen her konunun çözümü demek

  Ak Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin Ak Parti iktidari olarak biz bir iddia sahibiyiz. Türkiye’de unutulan, ötekilestirilen, unutulan ne varsa bu sorunu ortadan kaldirmaktir. Biz Yeni Türkiye derken bunu kastediyoruz. Türkiye’de artik ötekilestirilen, ötelenen, dislanan ve unutulan ne varsa bu konulardaki her sorunu çözmektir dedi. Basbakan Ahmet Davutoglu’nun yakinda Alevileri yakindan ilgilendiren yeni bir program açiklayacagini belirten Ismail Aydin, Aleviler ile ilgili daha önce attigimiz adimlar oldu. Ancak bir sekilde sonuçlanamadi. Ama artik bu bir sorunsa bu sorunu ortadan kaldirmaya kararliyiz dedi. Biz hiçbir zaman sucu bucu diye bakmadik, su olsun bu olsun demedik diyen Ismail Aydin, biz her zaman sunu savunduk. Kim kendisini nasil tarif ediyorsa, nasil yasamak istiyorsa öyle tanimasin ve yasasin. Biz artik Türkiye’de insanlarin ötekilestirildigi bir ortam istemiyoruz. Orhangazi Cem Evi’nin ne gibi bir sorunu ve eksigi varsa yerel yönetimimiz ve hükümetimiz vasitasiyla çözülsün istiyoruz. Çesitli sosyal etkinliklerde Belediye ile Cem Evi birlikte ortak çalismalar yapabilir dedi.

            Cem Evini gezdiler

  AK Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin ve Belediye Baskani Neset Çaglayan daha sonra Cem Vakfi baskani Imam Budak nezaretinde Cem Evini gezdiler. 

Diğer Haberler