Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasi Meslek Komiteleri Ile Bulustu

Yazdır / Tarih: 2014-05-11

 

        Belediye Baskani Neset Çaglayan, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan düzenlenen ve Orhangazi TSO yönetiminin yani sira, 15 Meslek Komitesinin baskanlari, Kadin ve Genç Girisimciler Kurullarinin temsilcileri ve Proje ekibinin de hazir bulundugu kahvaltili toplantiya katildi. Belediye baskani Neset Çaglayan burada yaptigi konusmada kurumlar arasi diyalog ve uyum vurgusu yapti.

 

 

 

OTSO’YA ÖVGÜ

 Belediye baskani Neset Çaglayan OTSO yönetimi ve Meslek Komiteleri baskanlarina yönelik yaptigi konusmada Orhangazi TSO’nun mevcut yönetiminin çalismalarini yakindan takip ettigini belirterek, oda yönetimimiz Orhangazi ile ilgili bir çok konuda ciddi çalismalar yürütüyor. Belediye baskanligimizdan önce Milletvekilimiz ve parti kademelerimizle oda çalismalarina katki sunmaya çalistik. Yeni dönemde ise belediye baskani olarak bu çalismalara destek olacagiz dedi.

 

 

 

UYUM ÖNEMLI

 Belediye baskani Neset Çaglayan, iki kurum arasindaki uyumun da çok önemli oldugunu belirterek, hizmet bir heves isidir. Görüyoruz ki bu heves iki kurumumuzda da var. Biz belediye olarak rutin belediyecilik hizmetlerimizin yani sira, Orhangazi TSO ve diger kurumlarimizin çalismalarina da destek olmak istiyoruz dedi. Isbirliginin artirilmasi gerektigini vurgulayan Neset Çaglayan, odanin üniversite, OSB ve Otoyol konusundaki çalismalarini biliyoruz. Bu çalismalara biz de belediye olarak itici güç olmak istiyoruz dedi.

 

 

GEDELEK TURSUSUNU BIZ DE ÖNEMSIYORUZ

 Baskan Neset Çaglayan, Orhangazi TSO’nun kaymakamligimiz ile birlikte tursu ile ilgili cografi isaret konusundaki çalismasini biliyoruz. Biz de belediye olarak bu konuyu son derece önemsiyoruz. Gedelek için düsündügümüz festivale bizler de katki sunmak istiyoruz dedi. Kadin Girisimciler Kurulunun Pasapinar mahallesindeki çalismasini yakindan takip ettiklerini de vurgulayan Çaglayan, biz de bu konuda üzerimize düseni yapacagiz. Ayrica Genç Girisimciler kurulunun ISKUR temsilciligi hususundaki beklentileri ile ilgili de çalisma yapiyoruz. Umuyorum ki bu konuda bir netice de aliriz dedi.

 

ALT YAPI ÇALISMALARINI EN HIZLI SEKILDE BITIRECEGIZ

     Belediye baskani Neset Çaglayan Oda mensuplari ile bir araya geldigi toplantida alt yapi çalismalari ile ilgili de bilgi aktardi. Baskan Çaglayan, alt yapi çalismalarinin 3 ayri etaptan olustugunu hatirlatarak, yagmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu. Içme suyu hatlarinin yenilenmesi hususunda tamamlanma orani yüzde 90, kanalizasyon yüzde 70, içme suyunda ise yüzde 45. umuyorum ki yaz sonuna kadar çalismalarda ciddi bir asamaya gelip Orhangazi’yi bugünkü çileden kurtarmaktir dedi.

 

 

MESLEK KOMITELERI BASKANLARINI DINLEDI

 Belediye baskani Neset Çaglayan konusmasinin ardindan ise Orhangazi TSO yönetimi, 15 meslek komitesi baskani, Kadin ve Gençlik Kurulu temsilcileri ve Proje ekibinden gelen soru ve taleplere yanit verdi.

 

 

Diğer Haberler