Belediye Baskani Neset Çaglayan Orhangazi Ziraat Odasi'nin Yeni Hizmet Binasinin Açilis Törenine Katildi

Yazdır / Tarih: 2014-05-20

Orhangazi Ziraat Odasi’nin yeni hizmet binasinin açilis törenine katilarak burada bir konusma yapan Belediye Baskani Neset Çaglayan, Ziraat Odasi’na arsa tahsisi konusunda kurumumuzun yaninda yer aldik, diger kurumlarimiza da ayni destegi saglayacagiz dedi.

Belediye baskani Neset Çaglayan, böyle bir açilista olmaktan dolayi büyük keyif duydugunu belirterek, yapiminda Orhangazi Belediyesi olarak özellikle arsa tahsisindeki hassasiyet, sonrasinda çevre düzenlemesi konusundaki gayretlerimiz diger kamu kurumlarina da devam edecek. Çünkü hemen yani basimizda, ilçe müftülügümüz ardindan ise SGK binasi insaati baslayacak ve bu bölge kamu kurumlarinin bir araya geldigi güzide mekanlardan biri haline gelecek. Çiftçimizin sikintilari var, çiftçimizin sikintilari ile ugrasan kurumlarimiz var ve hükümetimiz var. Bizler belediye olarak da çiftçimizin sorunlarina kayitsiz kalmadik. Bir süre önce durdurulan sulama projesi için bizler Orhangazi Belediyesi olarak tasin altina elimizi koyduk. Su anda kanallarimizin bakim onarimi yapiliyor. Pompa istasyonumuzun bakim onarimi yapiliyor. Insaat ovadaki arazilerimizin sulanmasi noktasinda da bizler yerel yönetim olarak üzerimize düseni yapmaya devam edecegiz. Dert bizim ortak derdimiz. Problem bizim ortak problemimiz. Dolayisiyla burada çiftçimizin yüzü gülerse bizim de yüzümüzün gülecegi bir anlayisla her daim onlarin da yaninda olmaya devam edecegiz dedi.