Menu

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden En Fazla Destek Alan İlçelerden Biri Olduğunu Söyledi

Yazdır / Tarih: 2015-03-06

   Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi’nin en fazla destek alan ilçelerden birisinin de Orhangazi olduğunu söyledi. Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında soruları yanıtlayan Çağlayan, Belediye’nin az gelirle çok işler yapmaya çalıştığını söyledi. Meclis üyelerinin birçok gelirin Büyükşehir’e aktarıldığı yönündeki konuşmalarına yanıt veren Başkan Çağlayan, “Büyükşehir’in Orhangazi’ye ne yaptığını bilmeyenler varsa hatırlatayım. 42 Milyon Lira’lık altyapı borcunu üstlendi. Bizim 20 Milyon Lira’ya tamamlayamayacağımız asfalt işini üstlendi. 9 Milyon Lira’lık Marmarabirlik alanının kamulaştırmasını üstlendi. Arıtma tesisinin ödemesini üstlendi. Hanımlar lokali, kale, Ilıca, göl kıyısına yapılacak tesisleri üstlendi. Evet Büyükşehir 10 alıyor ama buna karşılık da 100 verdi” diye konuştu. 

            “ARAMIZ BOZUK DİYENLERE”

  Başkan Çağlayan açıklamalarını şöyle sürdürdü; Herkes her şeyi konuşabilir. Dedikoduya inanıp, bizim söylediğimize inanmıyor musunuz? Birileri de çıkıp diyor ki Büyükşehir Belediye Başkanı ile Orhangazi Belediye Başkanı’nın arası bozuldu. Aramızın bozuk olduğu safsatalarını uyduranların bunu bilmesinde yarar var, Büyükşehir’den en fazla yatırım alan ilçe Orhangazi’dir. 

Diğer Haberler