Menu

Belediye baskani Neset Çaglayan Pasapinar Mahallesini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-04-18

 

Baskan’dan Pasapinar’a ziyaret

 
Belediye baskani Neset Çaglayan Pasapinar’daydi. Köy statüsünden mahalle statüsüne dönüsen Pasapinar’da mahallenin bayan muhtari Nuran Nalbant Dursun tarafindan agirlanan Baskan Çaglayan, köy muhtarligi ile daha önce Bursa Izcilik Kulübüne tahsis edilen eski okulun tadilatlari için çalisma sözü verdi.
 
 
Belediye baskani Neset Çaglayan beraberinde Belediye meclis üyeleri Bekir Aydin, Hasan Budak, Turgay Peker ve Ak Parti kadin kollari baskani Nesrin Yigit ile birlikte dün sabah Pasapinar mahallesindeydi. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra köy statüsünden mahalle statüsüne dönüstürülen Pasapinar’da mahallenin bayan muhtari Nuran Nalbant Dursun ve kadinlar ile muhtarlik ve azalari tarafindan verilen kahvaltiya katilan Baskan Neset Çaglayan ve beraberindekiler, birkaç yildir Bursa Izcilik Kulübü’ne tahsis edilen eski Pasapinar Ilkokul binasinin bahçesinde göl manzarali kahvalti yapti.
 
 
Kadinlara el becerileri alani olacak
 
Köy Muhtari Nuran Nalbant Dursun’un kendi elleri ile servis yaptigi kahvaltida Pasapinar’da bir kadin dernegi kurulup eski okul binasinin tadilattan geçirilerek burasinin kadinlar için el emeklerini yapip satisa sunabilecekleri bir yer olmasi talebinde bulundular.
 
 
Baskan Çaglayan Milli Egitimle görüserek Bursa Izcilik Kulübü’ne yapilan tahsisin kaldirilarak eski okul binasinin Pasapinar muhtarligina tahsisi için çalisacaklarini söyledi.
 
 
Buradaki kahvaltidan sonra Pasapinar muhtarligini gezen Çaglayan ve beraberindekiler vatandaslarla çay içip sohbet ettikten sonra ayrildilar.

Diğer Haberler