Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan Personelle Tanisti

Yazdır / Tarih: 2014-04-02

 

        Belediye Baskani Neset Çaglayan Belediye Nikah salonunda belediyenin çesitli birimlerinde çalisan personelle bir araya geldi.

       Orhangazi´ye hizmet noktasinda çalisma yapacaklarini ifade eden Belediye Baskani Neset Çaglayan belediye olarak büyüksehire baglandik. Eksik kalan ötelenmis isleri hep birlikte gerçeklestirecegiz. Bizlerin tek derdi Orhangazi´ye hizmet etmektedir. dedi.

       Belediye Baskani Neset Çaglayan personelin özlük ve sosyal haklarinda asla herhangi bir geriye gitme olmayacagini net bir sekilde ifade ederken aksine bunu daha da iyilestirmek için çalisma yapacaklarinin altini çizdi. Belediye Baskani Neset Çaglayan herkesin isini en iyi sekilde yapmak için düsünce gelistirmesi gerektigini ve emek ortaya koymasinin önemini vurguladi.

      Baskan Çaglayan birimlerle sabah kahvaltisinda bir araya gelerek her birimle ayri ayri tanisacak. Baskan Çaglayan kimsenin isiyle herhangi bir sorunlarinin olmadigini özellikle ifade ederek kimsenin is kaygisini düsünmemesini isini daha iyi yapmak için kafa yormasi gerektigini söyledi. 

Diğer Haberler