Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan Söhretler Karmasinda Oynadi

Yazdır / Tarih: 2014-12-03

 

           Sampiyonlarin kupalarini verdi

  Belediye baskani Neset Çaglayan Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan organize edilen Büyüksehir Baskanlik Kupasi Futbol turnuvasinin final maçinin öncesinde bir gösteri maçi yapan söhretler karmasi ile maç yapti. Bazi ilçe belediye baskanlari ve Bursasporlu eski futbolcularin yer aldigi söhretler karmasinda beyaz takimin kaptanligini yapan Neset Çaglayan, Büyüksehir Belediye Baskani Recep Altepe ile birlikte final maçinda turnuvada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalarini takdim etti.  

   Belediye Baskani Neset Çaglayan, Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan organize edilen ve yaklasik 1 aydir devam eden Bursa Büyüksehir Kupasi Futbol Turnuvasinin final maçindan önce bazi belediye baskanlari ve Bursasporlu eski futbolcularin yer aldigi söhretler karmasinda futbol maçi yapti. Beyaz takim ve Yesil takimin karsi karsiya geldigi söhretler karmasi gösteri maçina beyaz takimin kaptani olarak çikan Neset Çaglayan Gürsu Belediye Baskani Cüneyt Yildiz, Bursa Gençlik ve Spor Il Müdürü Süleyman Sahin, Ekrem Çuhadar, Bursasporlu Eski Milli Futbolcu Okan Yilmaz, Cevat Eris, Cengiz Becermen, Mesut Emir ve Arif Özkan ile ayni takimda yer alirken, Yesil takimda ise Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Cemal Vardar, Bursasporlu eski futbolcu Turan Sen, Tahsin Topçu, Hüseyin Hürsoy, Hakan Koyunlular, Zafer Baysal, Vedat Sentürk gibi isimer yer aldi. Söhretler maçi 4-4 sona erdi.  

            Recep Altepe ile birlikte Final maçini izledi

  Belediye Baskani Neset Çaglayan, söhretler karmasi maçinin ardindan Bursa Büyüksehir Baskanlik Kupasi Futbol turnuvasinda Bursa Büyüksehir Belediyesi ile Bursa Büyüksehir Sirketler Karmasi takimlari arasindaki maçi izledi. Turnuvanin finalinde 2-1 galip gelen Bursa Büyüksehir Belediyesi turnuvanin sampiyonu olurken, Belediye Baskani Neset Çaglayan, Büyüksehir Belediye baskani Recep Altepe, Gürsu Belediye Baskani Cüneyt Yildiz ve Inegöl Belediye Baskani Alinur Aktas ile birlikte turnuvada dereceye giren takimlar ve sporculara madalya ve kupalarini verdi. 

Diğer Haberler