Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan, TOKI Genel Merkezinde Çesitli Görüsmelerde Bulundu

Yazdır / Tarih: 2014-11-11

 

   Belediye Baskani Neset Çaglayan Ankara gezisi esnasinda Ak Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin ile birlikte TOKI genel merkezinde çesitli görüsmelerde bulundu. Daha önce planlanan ve evraklari tamamlanan Orhangazi Merkezde düsünülen 4.Etap Konut projesi ile ilgili evraklari TOKI baskan yardimcisi Sami Er ile bir araya gelen Belediye Baskani Neset Çaglayan 4+1 yada 3+1 olarak planlanan konutlar için start da verilmis oldu.

            Sami Er; Proje ihalesini baslatiyoruz

   Orhangazi’de Orhangazi Belediyesi’ne ait 31 bin m2’lik arsa üzerine yapilmasi planlanan 4.Etap TOKI konut projesi ile ilgili evraklari alan TOKI Baskan yardimcisi Sami Er, Orhangazi’de islemlerin hizli ilerleyecegini belirterek, arsanin belediyeye ait olmasi ve imar problemi olmamasindan dolayi çalismalar hizli ilerleyecek dedi. Sami Er projelendirme çalismasi ile birlikte Orhangazi’ye hangi profil konut yapilacagini kararlastiracaklarini belirterek, planlamanin ardindan da konut insaatlarina baslamis olacagiz dedi.

             Çakirli için Arsa ifraz islemleri bekleniyor

  Orhangazi’de merkezin yani sira Çakirli’da planlanan konut projesi için de arsa ifraz islemlerine basladiklarini belirten Neset Çaglayan, Çakirli için projelendirme çalismalarimiz var. Arsa ifraz islemleri tamamlandiginda Çakirli TOKI projesini de hayata geçirecegiz dedi. 

Diğer Haberler