Belediye Baskani Neset Çaglayan, Türk Kizilayi Orhangazi Subesi Tarafindan Düzenlenen Kahvalti Programina Katildi

Yazdır / Tarih: 2014-11-03

Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan, Türk Kizilayi Orhangazi Subesi tarafindan düzenlenen kahvalti programinda yaptigi konusmada, Türk Kizilayi’nin elini güçlendirmek gerektigini söyledi.

Türk Kizilayi Orhangazi Subesi Kadin Kollari tarafindan düzenlenen Kizilay Haftasi kahvalti programina Belediye Baskani Neset Çaglayan, esi Zöhre Çaglayan ile birlikte katildi. Programda konusma yapan Baskan Çaglayan, herkesin çocuk hatiralarinda Türk Kizilayi’nin yeri oldugunu söyledi. Bugün dara düsen, zorda olan herkese Türk Kizilayi’nin yardim eli uzattigina dikkat çeken Baskan Çaglayan, ‘Türk Kizilayi’nin herkesin yardimina uzanan elini güçlendirmek hepimizin elinde. Bunun için destek olmamiz gerekiyor. Insallah Kizilay’i gelecekte daha da güçlü görürüz’ diye konustu.