Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türkü Diyenler Programına Katıldı

Yazdır / Tarih: 2014-12-24

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hasan Basri tarafindan hazırlanan ve TRT sanatçısı ünlü ses Aysun Gültekin’in katıldığı Türkü Diyenler Programına katıldı. Hasan Basri’nin sunumu ve Aysun Gültekin’in birbirinden güzel türküleri ile renk kattigi gecede Belediye Başkani Neşet Çağlayan, Orhangazi’de daha önce olusturulan Türkü Diyenler Programı Hatıra Ormanı nedeniyle Aysun Gültekin’e bir silt takdim ederken, ayrica sanatçıları için de zeytin, zeytinyaği ve Gedelek tursusunun bulunduğu bir sepet hediye etti. Çağlayan, programın sonlarında Aysun Gültekin ile birlikte Eledim Eledim türküsünü seslendirdi. Çağlayan’ın türkü performansı stüdyoyu dolduranlar tarafından uzun süre alkış aldı.

ORHANGAZI’DEN ÇOK SAYIDA KATILIM VARDI

Orhangazi Belediyesi’nin ve Orhangazi’den de çok sayıda izleyicinin katıldığı Türkü Diyenler programı renkli görüntülere de sahne oldu. Aysun Gültekin ile birlikte Eledim eledim Türküsünü söyleyen Neşet Çağlayan, katılımcılara da Orhangazi’nin önemli ürünleri zeytin, zeytinyaği ve Gedelek turşularindan olusan paketi sanatçilara takdim ederken, Orhangazi ile ilgili de tanıtıcı bilgiler verdi.