Belediye Baskani Neset Çaglayan, Üç Aylarin Baslangici ve Regaip Kandili Dolayisiyla Bir Mesaj Yayimladi

Yazdır / Tarih: 2014-05-01

Belediye Baskani Neset Çaglayan, üç aylarin baslangici ve Regaip Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Belediye Baskani Neset Çaglayan mesajinda, sunlari kaydetti: "Üç aylar, Regaip Kandiliyle baslayan, bin aydan hayirli Kadir gecesiyle zirveye ulasan, kandiller zincirini içinde barindiran, mübarek Ramazan ayiyla da bayrama dönüsen manevi yükselis ve bagislanma aylaridir. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanligin faydalanmasi, tüm insanliga baris ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanisma ve kardeslik duygularinin güçlenmesine vesile olmasini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle, tüm Orhangazili hemserilerimin üç aylarini ve Regaip Kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavusmayi, bütün Islam Alemi´nin ve insanligin   baris ve huzur içinde olmasini Cenab-i Allah´tan niyaz ediyorum."