Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan ve AK Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin ile Birlikte Yeniköy Altindaki Sulama Kanallarini Gezdi

Yazdır / Tarih: 2014-05-21

 

         Belediye Baskani Neset Çaglayan beraberinde AK Parti Bursa Milletvekili Ismail Aydin ile birlikte Yeniköy altindaki sulama kanallarini gezdi. Önceki dönem belediye yönetimi tarafindan zarar ettigi gerekçesi ile lav edilen merkez sulama birliginin kullanim alaninda bulunan ve ana hat ile birlikte 8 ayri kanaldan olusan sulama kanallarini gezen Belediye Baskani Neset Çaglayan, temizlenen ve kullanima hazir hale getirilen kanallari inceledi. Milletvekili Ismail Aydin ile birlikte daha sonra Torsu bölgesinde bulunan ve atil durumdan kullanilabilir hale getirilen sulama pompasina geçen Neset Çaglayan bu bölgelerdeki çalismalar hakkinda bilgi aldi.
 
 
        Belediye baskani Neset Çaglayan, ana hat ile birlikte bölgede 8 ayri kanal yer aldigini belirterek, biz ilk etapta 6, 7 ve 8.kanallari temizleyip kullanilacak hale getirdik. Simdi Haziran ayi belediye meclisinde bu konuyu gündeme getirip DSI ile protokol imzalamak için yetki alacagiz. Daha sonra ise DSI ile protokolümüzü imzalayacagiz dedi. Yaz döneminde bölgede sulama yapabileceklerini belirten Neset Çaglayan, bu bölgede kanallarinda sulama isteyen üreticilerimizin müracaatlarini yapmalari gerekiyor. Bu sayede biz de buna göre bir çalisma yürütecegiz dedi.
 
 

Diğer Haberler