Menu

Belediye baskani Neset Çaglayan, Yeni Gürle Mahallesini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-12-05

 

 

  Belediye baskani Neset Çaglayan, Baskan Yardimcisi Aydin Sancar, Ak Parti Ilçe baskani Mustafa Kaya ve Belediye Birim Müdürleri ile birlikte Cuma namazini Yeni Gürle Mahallesinde kildiktan sonra Yeni Gürle Muhtari ile mahalleyi gezerek eksiklikler ve talepleri tespit etti.

            VATANDASLARLA SOHBET ETTI

  Belediye baskani Neset Çaglayan kahvehaneleri gezerek burada vatandaslarla sohbet etti. Onlarin sikinti ve taleplerini dinleyen Baskan Çaglayan, daha sonra Yeni Gürle Muhtari Adnan Sakalli ile birlikte mahalleyi gezdi. Belediyeye ait bir arsada inceleme yapan Baskan Çaglayan, mahalle muhtari Adnan Sakalli’nin talebi ile belediyeye ait arsaya basketbol ve futbol sahalarinin yani sira, park alani yapilmasi talimatini verdi.

            MEYDAN DÜZENLEMESI YAPILACAK

  Öte yandan Yeni Gürle mahallesinde çevre il ve ilçelerden mahalleye gelerek su alan vatandaslar için yapilan yeni çesmenin hizmete girmesi için de çalisma yapilacak. Yeni Gürle Mahallesi’nin meydaninda yer alan eski çesme kaldirilacak. Ayrica Yeni Gürle meydaninda parke ve asfalt çalismasi ile birlikte bir meydan düzenlemesi yapilacagi kaydedildi. Belediye Baskani Neset Çaglayan, eski köy ve beldelerimizin mahalleye dönüsmelerinden sonra belediye olarak bizler hizli bir sekilde buralardaki sorunlarin tespitini yapiyoruz. Yol, alt yapi ve diger hizmetler ile ilgili planlamamizi yapip çalismalarimizi da bir yandan sürdürüyoruz dedi. Çaglayan Yeni Gürle’ye bir spor alani ile meydan düzenlemesi çalismasina da önümüzdeki günlerde baslayacagiz dedi. 

Diğer Haberler