Belediye Baskani Neset Çaglayan, Yeni Sölöz Mahallesini Ziyaret Ederek Buradaki Sorunlari Yerinde Tespit Etti

Yazdır / Tarih: 2014-12-10

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Belediye Meclis üyeleri Turgay Peker ve Bekir Aydin ile birlikte daha önce belde statüsünde olan ve yeni sistemle mahalleye dönüstürülen Yeni Sölöz mahallesini ziyaret ederek buradaki sorunlari yerinde tespit etti. Meclis üyeleri ile birlikte yapilan ziyarette Belediye Baskani Neset Çaglayan, Orhangazi belediyesi’nin yeni Sölöz’deki görevli personeli ile bir toplanti yapti. Daha sonra hoparlörden yapilan çagri ile birlikte hizmet binasina gelen vatandaslarin sorunlarini dinleyen Neset Çaglayan, vatandalsarin istek ve talepleri ile ilgili olarak çözüm arayislarinda bulundu.

VATANDASIMIZIN HER ZAMAN AYAGINA GIDECEGIZ

Belediye Baskani Neset Çaglayan, dis mahallelerimizde belediyemiz adina hizmet veren personelin oldugunu hatirlatarak, bizler de belediye baskani olarak meclis üyelerimizle birlikte sik sik bu mahallelerimizi ziyaret edip vatandaslarimizi dinliyoruz. Onlarin ayagina gitmeye ve sorunlarina çözüm üretmeye devam edecegiz dedi.