Menu

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yeni Yıla Görevleri Başında Giren Kamu Kurumu Personellerinin Yeni Yılını Kutladı

Yazdır / Tarih: 2015-01-09

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ve parti yöneticileri ile birlikte yılbaşı gecesi Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü, 112 Acil Servis Noktası, İtfaiye Birimi ve UEDAŞ çalışanlarını ziyaret etti. Yeni yıla görevleri başında giren Kamu çalışanları ve diğer personele gül ve tatlı ikram eden Başkan Çağlayan, yılbaşı gecesi vatandaşların huzuru ve rahatlığı için çalışan personelin yeni yıllarını da kutladı. Başkan Çağlayan ve beraberindekiler ayrıca Devlet Hastanesi acil servisi ve servislerdeki personel ile yatan hastaları da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini sundu. Çağlayan tüm çalışanlara iyi nöbet ve iyi yıl dileklerini sundu.
         İLK ZİYARET HASTANEYE
  Belediye başkanı Neşet Çağlayan ve beraberindekilerin yılbaşı gecesi ilk ziyaret durağı Devlet Hastanesi oldu. Çağlayan hastanede personel ve hastaları ziyaret etti. Hastane çalışanlarına ve hastalara gül veren başkan Çağlayan, hem acilde hem de servislerde yatan hastaları da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini sundu.
         YENİ YILLARINI KUTLADI
   Belediye başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve beraberindekiler daha sonra yılbaşı gecesi nöbette olan Emniyet Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Emniyet Müdürlüğü personelinin yeni yılını kutlayan Çağlayan, emniyet personeline de gül verdi, tatlı ikram etti. Daha sonra 112 Acil Servis noktasını ve itfaiyeyi ziyaret eden Çağlayan buradan da UEDAŞ merkezine geçti. Çağlayan ve beraberindekiler yeni yılın ilk saatlerinde ise itfaiye binasındaydı. Burada itfaiye personelinin yeni yılını kutlayan Çağlayan, yeni yılda Orhangazi Belediyesi olarak tüm çalışanlar ile birlikte Orhangazililere daha güzel hizmet verme temennilerinde bulundu.

Diğer Haberler