Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Yeniköy Mahallesinde Vatandaslarla Bir Araya Gelerek Yeniköy Için Planlanan Projeyi Anlatti

Yazdır / Tarih: 2014-12-15

 

  Belediye Baskani Neset Çaglayan Yeniköy Mahallesinde vatandaslarla bir araya geldi, Yeniköy girisinde insaati yarim kalan sosyal tesis ile ilgili yeni projeyi Yeniköylülerle paylasti. 30 Mart yerel seçimlerinden önce belde statüsündeyken Yeniköy Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi tarafindan projelendirilen ancak yeni büyüksehir yasasi ile mahalleye dönüstürüldükten sonra insaati yarim kalan Yeniköy girisindeki yarim kalan insaat ile ilgili yeni bir proje gelistirildi.

           PROJEYI TANITTI

  Belediye Baskani Neset Çaglayan, dün Yeniköy’e yaptigi ziyarette belediye hizmet binasina gelen vatandaslarla sohbet etti. Çaglayan, Belde girisindeki Çalilik Bölgesindeki tesis ile ilgili hazirlanan projeyi vatandaslara anlatan Çaglayan, Yeniköy’e kazandirilacak bir dügün salonu ve sosyal tesis projesi olarak tasarladik. Proje kapali ve açik alanlarin yani sira havuzlu ve çok amaçli kullanilabilecek bir tesis olacak dedi. Projenin maliyet hesaplamalarinin yapildigini ve bu çalismanin halen sürdügünü belirten Neset Çaglayan, önümüzdeki günlerde maliyet hesaplamalari yapildiktan sonra projeyi yap islet devret modeli ile hizmete sokmayi planliyoruz. Proje tamamlandiginda Yeniköy bölgesi son derece güzel bir proje kazanmis olacak dedi.

          YARI OLIMPIK YÜZME HAVUZU

  Belediye Baskani Neset Çaglayan, proje kapsaminda ayni zamanda bir de yari olimpik yüzme havuzunun da ayni sosyal tesis bünyesinde hayata geçirilecegini belirterek, yüzme havuzu ile vizyon projenin bir bütün olacagini ifade etti. 

Diğer Haberler