Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Yeniköy Mahallesini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-12-15

 

  Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan, geçtigimiz hafta kendisini ziyaret eden Yeniköy heyetinin daveti üzerine Yeniköy’de dün incelemelerde bulundu. Yeniköy Gençlerbirligi lokalini ziyaret eden Baskan Çaglayan, beraberinde Ak Parti ilçe baskani Mustafa Kaya, Yeniköy Muhtari Recep Sönmez, Yeniköy Gençlerbirligi Kulüp Baskani Levent Öztürk, Meclis üyesi Fikret Nogal ve Yeniköylülerle birlikte Orhangazi Belediyesi’ne ait kahvehanelerin oldugu is merkezinin terasinda incelemelerde bulundu.

            MEYDAN PROJESI VE KULÜBE YENI YER

  Orhangazi Belediyesi’nin, eski Yeniköy Belediye binasinin oldugu alani kaldirip buradaki esnafi Yeniköy Gençlerbirligi lokalinin oldugu bölgedeki dükkanlara nakletme ve yikilan binanin yerine de yesil alan projesinden dolayi Yeniköy Gençlerbirligi lokali için Caminin yaninda bulunan terasli alanda yeni bir lokal insa edilmesi planlaniyor. Belediye Baskani Neset Çaglayan, beraberindekilerle birlikte bu alanda inceleme yapti. Burada bulunan kahvehane isletmecisi ile birlikte kulüp için yapilacak yerin en uygun alanini belirleyen Çaglayan, lokal için belediyeye ait bu alanda bir lokal insa edeceklerini belirtti.

            STADYUM YENILENECEK, SPOR KOMPLEKSI OLACAK

  Belediye Baskani Neset Çaglayan, kulüp baskani ve muhtar ile birlikte daha sonra Yeniköy’de atil durumda bulunan stadyumda incelemelerde bulundu. Stadyumun nizami ölçülere getirilmesi ve yeniden düzenlenmesi için çalisma yapacaklarini belirten Neset Çaglayan, soyunma odalarinin bulundugu alani yikip alt bölümde bir soyunma odasi yapilabilecegini kaydetti. Yeniköy Gençlerbirligi’nin talebi olan hali saha ve çay bahçesi çalismasini da trafo tarafinda insa edilecegini belirten Neset Çaglayan, ayni alanda bulunan Çinar agacinin bölgesine de bir kir çay bahçesi ve mesire alani yapilabilecegini kaydetti.

             SPOR KOMPLEKSI OLACAK

  Yeniköylülerle birlikte bölgeyi gezen Neset Çaglayan, yapilacak çalismalarla ilgili notlar aldi. Bu alanin bir spor kompleksi olarak insa edilebilecegini belirten Neset Çaglayan, bu bölge için bir proje çalismasi yapabiliriz. Bu çalismayi de hemen baslatacagiz. Istiyoruz ki Yeniköy mahalle meydani, spor kulübüne yeni yer, park alanlari ve spor kompleksi ile cazibe merkezi olsun dedi. 

Diğer Haberler