Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ziraat Odasını Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2015-02-12

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, bazı meclis üyeleri ve yöneticilerle birlikte Ziraat Odası yönetim kurulunu ziyaret etti. Geçen hafta yapılan Ziraat Odası Meclis ve yönetim kurulu seçimlerinde yeniden göreve seçilen Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere’ye hayırlı olsun dileklerini sunan Neşet Çağlayan, yeni yönetim ve meclis yapısı ile ilgili de bilgi aldı. Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere başkan Çağlayan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, amacımız çiftçimize daha iyi hizmet sunmak dedi.

ORTAK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Ziraat Odası’nın çiftçi ve üretici için önemli bir kurum olduğunun altını çizerek Belediyemiz bünyesinde Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüzü oluşturduk. İki kurum çiftçimiz ve üreticimiz için yapılacak faydalı her türlü çalışmalara birlikte imza atabiliriz dedi. Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere özellikle toprak tahlilleri konusunda Belediye’nin desteğine de ihtiyaç duyacaklarını belirterek, iki kurum arasındaki diyalogları artırmaları gerektiğini ifade etti.