Belediye Baskani Neset Çaglayan'a Ak Parti Bursa Il Teskilati Hayirli Olsun Ziiyaretinde Bulundu

Yazdır / Tarih: 2014-04-04

Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan´a ziyaretler devam ederken dün Ak Parti Bursa Il Teskilati hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Il Baskani Cemalettin Torun ve Il yönetim kurulu üyelerinin bazilari ile hayirli olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Bursa Il Teskilati yeni görevinde Neset Çaglayan´a basari dileklerinde bulunurken Orhangazi´nin Bursa´nin yüz ak´i oldugunu ifade etti.

Il Baskani Cemallettin Torun "Orhangazi Belediyesi yeniden Ak belediyecilik ile tanisti Büyüksehirinde katkisi ile inaniyorum ki güzel isler yapilacak. 2009´da yasanan yol kazasindan sonra halkin teveccühü yine Ak Partiden yana Neset Çaglayan´dan yana olmustur bu da il teskilati olarak bizleri sevindirmistir. Orhangazi´de hizmet anlaminda kisa sürede büyük isler olacagina süphemiz yoktur. dedi. Belediye Baskani Neset Çaglayan Orhangazi´de halkin verdigi oylarin ne kadar degerli oldugunu biliyoruz oylarinin ne kadar yerinde oldugunu göstermek bizlerin ilk isi olacak. Degisimin gerekliligini Orhangazi´de yaptigimiz hizmetlerle kanitlayacagiz. Il Teskilatinin destegini her zaman arkamizda hissettik. Bundan sonra yapacagimiz çalismalarda tüm Orhangazi´ye hizmet edip Ak Belediyeler içerinde en iyilerden olmak için çaba gösterecegiz. dedi.

Baskan Çaglayan bu nazik ziyaretlerinden dolayi Ak Parti Il Baskani Cemalettin Torun ve il yönetimine tesekkür etti.