Belediye Baskani Neset Çaglayan'a Hayirli Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Yazdır / Tarih: 2014-04-22

Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan´a hayirli olsun ziyaretleri devam ediyor.

Otso Kadin Girisimciler Gurubu ve Ormo fabrikasi sahibi Adnan Öcalgiray , Hürspor Kulüp´ü ve Olgunlar Turnuva Komitesi ‏  Belediye Baskanini ziyaret ederken yeni görevinde basari dileklerinde bulundular. Baskan Çaglayan, kadin girisimcilerin faaliyetlerini desteklediklerini ifade ederken bu anlamda birlikte hareket edecekleri konular olacagini da belirtti. Kadin Girisimciler Baskan Neset Çaglayan´a yeni görevinde basarilar dilediler.

Ormo fabrikasi sahibi Adnan Öcalgiray Ziyaret Esnasinda

Ormo fabrikasinin ilçedeki insanlarin için önemli bir yer oldugunu dile getiren Çaglayan istihdam olarak yüzlerce kisinin çalistigi bir fabrikanin ilçemizde faaliyet göstermesi önemlidir bu anlamda sanayici ile de iç içe bir yönetim anlayisi ile Orhangazi´yi kalkindirmak için çaba gösterecegiz dedi.

Otso Kadin Girisimciler Gurubu Ziyareti

Olgunlar Turnuva Komitesi