Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayana Makedon Ögrencilerden ZIyaret

Yazdır / Tarih: 2014-05-20

 

        19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramina katilmalari için Orhangazi Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanisma Dernegi tarafindan davet edilen Prof. Slavco Lazarov, Prof. Alberto Nikolovski, Prof. Snezana Stoimenova ve beraberinde ki 17 ögrenci, Belediye Baskani Neset Çaglayan tarafindan makaminda agirlandi.
 
    Orhangazi Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Ali Durmus, ögrencilerin ve profesörlerin 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramin da düzenlenecek törenlere katilmalari, kültürleri ögrenmeleri ve aradaki bagi sicak tutmalari için ilçede bulunduklarini belirtti. Soma’da yasanan maden faciasi nedeniyle iptal olan kutlamalara ragmen Orhangazi’ye gelen misafirlerin bizlerin yasini da paylastigini ifade eden Orgöç Dernegi Baskani Ali Durmus, Orhangazi’yi ve Türkiye’yi çok sevdiklerini belirtti. Baskan Çaglayan, ziyaretlerinden dolayi memnuniyetini dile getirerek tesekkürlerini sundu.
 
 
     Belediye Baskani Çaglayan, gelen misafirlerin Soma’da yasanan aci olayin üzüntüsünü paylasmasina ise büyük ilgi duydu. Prof. Slavco Lazarov Soma’da yasanan maden faciasi haberlerini yakin takip ettiklerini belirterek, kendilerinin de üzgün oldugunu belirterek ‘Yasiniz bizim yasimizdir.’dedi.
 
 
 
    Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan, kardes belediye olan Vinisa belediyesinin her zaman yaninda olduklarini ifade etti. Orgöç Dernegi Baskani Ali Durmus, Belediye Baskani Neset Çaglayan’in yeni baskan oldugunu ifade etti.
 
 
     Makedonya’dan gelen misafirlerin hayirli olsun tebriklerini kabul eden Baskan Çaglayan, tesekkür etti.
 
 
 
    Ziyaret sonrasi misafirler ile bol bol hatira fotografi çekilen Baskan Çaglayan, Makedonyali misafirlere hadiler armagan ederek tekrar ziyaret etmeleri için temennilerde bulundu.

Diğer Haberler