Belediye Baskani Neset Çaglayan'dan Anneler Günü Mesaji

Yazdır / Tarih: 2014-05-10

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Anneler günü Münasebetiyle bir mesaj yayinlayarak tüm annelerin Anneler Gününü kutladi.

Belediye baskani Neset Çaglayan, annelerin hakkinin hiçbir zaman ödenemeyecegini kaydetti. Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan, ´Anneler Günü´ dolayisiyla bir mesaj yayimladi. ´Cennet analarin ayaklari altindadir´ Hadisi Serifini de hatirlatan baskan Çaglayan, "Varliklariyla güç buldugumuz annelerimiz yasam boyu yol göstericimizdir. Hayatimizin en degerli varligi olan, bas tacimiz annelerimizin hakki hiçbir zaman ödenemez. Onlari hayatimizin sadece bir günü degil, dünyaya gözlerimizi ilk açtigimiz andan itibaren, hatirlamaliyiz. Sunduklari karsiliksiz sevgi ve sefkat, bizleri topluma faydali bireyler olarak yetistirmek için sarf ettikleri çaba, dünyada yeri doldurulmayacak en önemli fedakarlik örneklerindendir. Bize merhamet ve iyilik duygularini kazandiran annelerimize minnettariz. Toplumsal dayanismanin ve toplumun temelini aile, bir ailenin temelini de anneler olusturur. Peygamber Efendimizin ´Cennet annelerin ayaklari altindadir´ hadisine muhatap olma serefine mazhar olan annelere olan gönül borcu ödenemez. Ömrünü çocuklarina adayan, fedakar, cefakar annelerimizin anneler gününü kutluyor, annelerimizin kiymetini her gün bilinmesi gerektigini bir kez daha belirtmek istiyorum. En güzel anlarimizda oldugu gibi, basa çikamadigimiz tüm güçlüklerde sigindigimiz, yanimizda bulacagimizdan emin oldugumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Bebekligimizden baslayarak yasamimizin her döneminde ihtiyaç duydugumuz o elleri öpülesi siz annelerimizin Anneler Günü´nü kutluyor saygi ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.