Menu

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın Annesini Binlerce İnsan Son Yolculuğuna Uğurladı

Yazdır / Tarih: 2015-02-02

 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın vefat eden annesi Suna Çağlayan, ikindi vakti Gazi Orhanbey Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Çağlayan’ı acı gününde Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, milletvekilleri, belediye başkanları ve siyasilerden oluşan kalabalık bir grup yalnız bırakmadı. Cenazede Neşet Çağlayan’ın son derece üzgün olduğu gözlendi. 

    Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın 68 yaşında hayatını kaybeden annesi Suna Çağlayan dün toprağa verildi. Şeker hastalığı nedeniyle bir süredir Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’nde tedavi gören ve önceki gün ikinci kez ameliyat geçiren Suna Çağlayan, dün akşam hayatını kaybetmişti.

             ÇAĞLAYAN’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

     Neşet Çağlayan ve ailesini yasa boğan Suna Çağlayan’ın vefatından sonra dün akşam ve bugün bütün gün Çağlayan’a taziye ziyaretleri gerçekleştirildi. Orhangazi’deki siyasiler, bürokratlar ve Çağlayan’ın sevenleri Suna Çağlayan’ın vefatı nedeniyle taziye evine akın etti.

             BİNLERCE İNSAN UĞURLADI

     Neşet Çağlayan’ın annesi Suna Çağlayan dün ikindi vakti Gazi Orhanbey Camiinde kılınan cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığında toprağa verildi. Suna Çağlayan’ın cenazesine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Milletvekilleri, eski Milletvekilleri, siyasiler, İlçe belediye başkanları, bürokratlar ve binlerce vatandaş katıldı. 

Diğer Haberler