Belediye Baskani Neset Çaglayan'in Soma'da Yasanan Facia ile Ilgili Açiklamasi

Yazdır / Tarih: 2014-05-15

Belediye Baskani Neset Çaglayan Manisa’nin Soma ilçesindeki özel bir maden ocaginda meydana gelen yangin faciasi sonrasinda 200’ün üzerinde isçinin hayatini kaybetmesi ile ilgili açiklama yapti. Neset Çaglayan, çok ama çok büyük bir aci yasadiklarini belirterek, maden sehitlerimize Allah’tan rahmet yakinlarina bassagligi ve sabir diliyorum dedi.

Belediye Baskani Neset Çaglayan Soma’da yasanan facia ile ilgili olarak yaptigi degerlendirmede su görüslere yer verdi; Manisa´nin Soma ilçesindeki kömür madeninde trafo patlamasi nedeniyle çikan yangin sonrasinda çok sayida madenci kardesimizin hayatini kaybettigini ve bazilarinin ise mahsur kaldigini, bir çok madenci kardesimizin de yaralandigi haberi hepimizi derinden üzmüs bulunuyor. Sehit olan madencilere Allah´tan rahmet, yakinlarina ve sevenlerine bassagligi dilerken, yaralanan madencilerimize acil sifalar temenni ederim. Ülke olarak, millet olarak Manisa’daki aciyi derinden hissediyoruz. Acimiz çok ama çok büyük. Milletimizin basi sagolsun.