Menu

Belediye Başkanımız Narlıca Ziyaretinde

Yazdır / Tarih: 2015-03-27

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın mahalle ziyaretleri sürüyor. Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Ak Parti teşkilat mensupları ile birlikte Narlıca mahallesini ziyaret etti. Narlıca’da kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelip çay içen başkan Çağlayan, daha sonra yine teşkilat mensupları ile birlikte ev ev gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

KARANFİL VERDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Narlıca’da tüm evlerin kapısını çalarak vatandaşlarla sohbet etti. Narlıcalılara karanfil veren, çocuklara çikolata ikram eden başkan Çağlayan, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

VATANDAŞIMIZIN HER AN AYAĞINDAYIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, dün olduğu gibi bugün de bizler her an vatandaşlarımızla bir arada ve iç içe olmaya devam ediyoruz dedi. Çağlayan, sadece seçim zamanları değil, her dönem, her an vatandaşlarımızın ayağına gidip onların sorunları ve dertlerini dinlemeye devam edeceğiz. Bizler Orhangazi halkına efendi olmaya gelmediğimizi, onların hizmetkarı olduğumuzu her fırsatta dile getirdik böyle de yaşadık dedi. Halkın ayağına giderek onların sorunlarını, taleplerini birinci elden dinlediklerini de belirten Çağlayan, Narlıca halkına teşekkür ediyorum. Bizi bağrına bastı, bizlere evlerinin kapılarını açtı diye konuştu.

ZİYARETLER SÜRECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın Ak Parti ilçe teşkilatı ile birlikte mahalle ziyaretlerini sürdüreceği kaydedildi.

 

Diğer Haberler