BELEDİYE ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Yazdır / Tarih: 2015-12-18

Orhangazi Belediyesi, personeline yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Uludağ Üniversitesi işbirliği ile personeline son olarak 6331 Sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi verdi. Orhangazi Belediyesi Meclis toplantı salonunda UÜ Öğretim Üyesi İlknur Kılkış tarafından verilen eğitim programının bir bölümüne Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Başkan yardımcıları da katıldı. Sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden eğitim programı sonunda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eğitimi veren UÜ Öğretim Üyesi İlknur Kılkış’a bir çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Belediyesi olarak kente hizmet üretme gayretlerinin arasında çalışanların hizmet kalitesini artırmak, aynı zamanda iş güvenliği ve iş sağlığı konusunda da bilinçlendirilmesini hedeflediklerini belirterek, kaliteli hizmet kaliteli çalışanla olur. Biz de belediye personelimizi farklı branşlar ve konularda eğitime dahil ediyoruz. Bu çalışmalarımızı da aralıksız sürdüreceğiz dedi.