Belediye Meclis Toplantısında “Hanımlar Lokali”nin Projesiyle İlgili Sunum Yapıldı

Yazdır / Tarih: 2015-03-06

Yapılan Mart ayı Belediye Meclis toplantısında “Hanımlar Lokali”nin projesiyle ilgili sunum yapıldı. Orhangazi merkezindeki jandarma’nın eski yerine yapılacak olan Hanımlar Lokali’nin projesini Büyükşehir Belediyesi hazırladı. Yapımını da Büyükşehir üstleneceği lokalin işletmesi ise Orhangazi Belediyesi tarafından yapılacak.

Meclis salonundaki sinevizyonla yapılan sunumu izleyen DP gurup sözcüsü Nurettin Çetin, şehrin merkezindeki alanın Hanımlar Lokali için kullanılmasını doğru bulmadığını söyledi. Çetin, Kapalı Pazar Yeri yada Kaymakamlık için yapılan lojmanın lokal için kullanılmasını önerdi.

Belediye Başkanı Çağlayan ise, ilçe merkezinde bayanların bir arada olabilecekleri, ihtiyaç karşılayabilecekleri hiçbir yer olmadığını söyleyerek, “Bunu yapalım, inşallah sayısını da arttırmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Sunum tamamlandığında ise DP’li Çetin başta olmak üzere Meclis üyeleri projeyi beğendiklerini ifade ettiler.