BELEDİYE PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ VE TATBİKATI YAPTI

Yazdır / Tarih: 2016-12-27

Orhangazi Belediyesi personeline yönelik Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi tarafından yangın eğitimi ve yangın tatbikatı yapıldı. Yangın eğitiminde tüm personele Belediye Nikah Salonu’nda yangın öncesi, yangın anında ve sonrasında yapılması gereken bilgiler aktarıldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye dairesi personeli tarafından verilen eğitimde kamu kurumlarında yangın tedbirleri ile ilgili de bilgi aktarıldı.

Buradaki eğitim ardından belediye binasında yangın alarmı verilerek personelin Cumhuriyet Alanı’ndaki toplanma yerinde toplanması sağlandı. Alanda ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Başkan yardımcılarının yanı sıra tüm personele yangın söndürme tatbikatı yaptırıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’da yangın söndürme tüpü ile yangına müdahale ederek söndürülmesini sağladı.