BELEDİYE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Yazdır / Tarih: 2018-01-09

Orhangazi Belediyesi belediyede çalışan yaklaşık 160 memur kadrosundaki personeli ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Orhangazi Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Sendikanın Bursa Şube Başkanı Ali Alan, Sendika yöneticileri ve sendikanın Orhangazi Belediyesi’ndeki temsilcilerinin de hazır bulunduğu sözleşme töreninde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sözleşmenin çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ise Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın çalışanlarının zam ve sosyal hakları ile ilgili son derece hassas ve çalışandan yana bir tavrı olduğunu belirterek, çalışanlarımızı son derece memnun edecek bir zam oranı ile sözleşmemizi imzaladık. Hepimize hayırlı olsun dedi. Orhangazi Belediyesi ile Bem-Bir Sen arasında imzalanan sözleşmeye göre Sosyal Denge Tazminatı aylık tavan tutarı (En yüksek devlet memuru aylığının “Ek gösterge dahil” yüzde 100’ü) olarak uygulanacak.