BELEDİYE VE KENT KONSEYİ'NDEN MUTLU AİLE VE SAĞLIKLI ÇOCUKLAR KONFERANSI

Yazdır / Tarih: 2017-01-16

Orhangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Orhangazi Belediyesi, Mutlu Aileler ve Sağlıklı Çocuklar Paneli düzenledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte katıldığı, belediye meclis üyeleri ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ile bayanların katıldığı programda Uzman Çocuk Psikoloğu ve Pedagog Gülten Demirdöven ile Aile ve Evlilik Danışmanı Serhat Yabancı konuşmacı olarak katıldı. Uzman Çocuk Psikoloğu Gülten Demirdöven, ailelerin çocukları ile diyalogları, onların çocuk yaştan gençlik ve ergenlik yaşına kadar olan dönemdeki yaklaşımları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra ise Evlilik Danışmanı Serhat Yabancı, salonu dolduranlara Mutlu Aileler, eşler arasındaki ilişkiler ve sorunların çözümü ile ilgili bir sunum yaptı. İki sunumun ardından ise davetlilerin sorularını yanıtlayan uzmanlara, Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından panel sonunda birer çiçek takdim edildi.