BELEDİYEDEN KADINLAR İÇİN TOKİ'DE YENİ KURS MERKEZİ

Yazdır / Tarih: 2017-02-13

Orhangazi Belediyesi, kadınlara yönelik, Orhangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte yeni bir kurs merkezi oluşturdu. Belediye ve Halk Eğitim, TOKİ’de belediye tarafından açılan kurs merkezine yeni biçki dikiş makineleri alarak kadınların hizmetine sundu. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurs öğretmenleri tarafından verilen kurslarda TOKİ’de oturan kadınlar biçki dikiş kursları açmaya başladı. Çok sayıda kadının katıldığı kursi Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Jandarma Komutanı KD.Bçvş Nuri Berk ve AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte gezen belediye başkanı Neşet Çağlayan, kurslarla ilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Yordam ve kurs hocalarından bilgi aldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, talebe göre kurs merkezinde farklı branşlarda da kurslar açabileceklerini ifade etti. HEM Müdürü Mahmut Yordam ise farklı kurslarla TOKİ’deki bayanlara da hizmet vereceklerini ifade etti.