Menu

BELEDİYEDEN SICAK YUVA PROJESİ

Yazdır / Tarih: 2016-02-11

Orhangazi Belediyesi, ilçeye bağlı Yeniköy Mahallesinde yaşayan Şeref ve Mücehver Korkusuz isimli yaşlı çiftin evini tepeden tırnağa yenileyerek hane sahiplerine teslim etti. Orhangazi Belediyesi’nin Sıcak Yuva projesi kapsamında, yıllar önce evleri yıkıldığı için kalacak yerleri olmayan ve harabe haldeki bir bağ evinde yaşam mücadelesi veren Şeref ve Mücehver Korkusuz çiftinin yıkılan evini yeniden inşa etti. Yıkık haldeki evi kaldırıp yerine sıfırdan bir ev inşa eden Orhangazi Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri 2 odası, mutfak ve banyosu olan evin tüm eşyalarını da alarak evi kullanıma hazır hale getirdi.


EVİ YAŞLI ÇİFTE BAŞKAN ÇAĞLAYAN TESLİM ETTİ

Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından yepyeni bir eve kavuşan Şeref ve Mücehver Korkusuz isimli yaşlı çifte evlerini ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan teslim etti. Başkan Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Yeniköy’de inşası tamamlanan eve ziyarete giderek yaşlı çiftin de misafiri oldu. Çağlayan, evin anahtarlarını Şeref ve Mücehver Korkusuz çiftine teslim etti. Yaşlı çift, kendilerine böylesine destek olan ve sahip çıkan Orhangazi Belediyesi ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. Başkan Çağlayan, Sosyal Belediyecilik kapsamında vatandaşların her sorununa yetişme gayreti içinde olduklarını belirterek, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ekipleri tespit ettikleri bu evin tüm eşyalarını yeni satın alarak evi de inşa edip kullanılacak hale getirdi dedi.


PROJE GENİŞLEYECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Sıcak Yuva Projesi kapsamında Belediye olarak tespit ettikleri ailelerin evlerini tepeden tırnağa onarıp kullanıma hazır hale getirdiklerini belirterek, bu projemizin kapsamını genişletmeyi ve projemize hayırsever vatandaşlarımız, işdamlarımız ve sanayicilerimizi de dahil etmek istiyoruz. Bu projeye Belediyemiz ile birlikte destek olacak hayırsever vatandaşlarımızla birlikte evleri tamir, bakım ihtiyacı duyan ailelerimizin yanında olacağız dedi.


Detaylı bilgi ve fotoğraflar için tıklayınız.

 

Diğer Haberler