Menu

BELEDİYEMİZ SOSYAL YARDIMLAR KAPSAMINDA EV ONARIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2016-09-26

Orhangazi Belediyesi, Sosyal Yardımlar ile ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Evde Bakım Hizmeti, Evde Sağlık Hizmeti, sıcak yemek yardımları, erzak ve kışlık yakacak yardımları ile binlerce aileye ulaşan Orhangazi Belediyesi, yalnız yaşayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ev onarımlarını da sürdürüyor.

YAŞLI TEYZENİN EVİNİN ONARIMI TAMAMLANDI

Orhangazi Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü vasıtası ile Hürriyet Mahallesi’nde yalnız yaşayan Nazile Eşiyok isimli bir yaşlı kadının çatı ve diğer tamir ihtiyaçları olan evinde onarımları tamamladı. Nazile Eşiyok’un evindeki onarım ihtiyaçlarını tespit eden Orhangazi Belediyesi, çatı onarımını tepeden tırnağa yenileyerek kullanıma hazır hale getirdi.

NAZİLE TEYZE BAŞKAN ÇAĞLAYAN’I MİSAFİR ETTİ

Orhangazi Belediyesi’nin yaptığı çalışma nedeniyle Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür eden Nazile Eşiyok, başkan Çağlayan’ı evinde misafir etti. Başkan Neşet Çağlayan, başkan yardımcısı Necmettin Şahin ile birlikte Nazile Eşiyok’un evinde yapılan çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yaşlı teyze ile sohbet eden Başkan Çağlayan, belediyenin bir diğer hizmeti olan Evde Bakım Hizmetleri birimine de kendisini kaydettiklerini ve aylık düzenli olarak ekiplerin gelerek evde bakım ve temizlik yapacağını belirtti. Nazile Eşiyok ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler