BELEDİYEMİZDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Yazdır / Tarih: 2016-10-18

Orhangazi Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu. Belediye tarafından hazırlanan 3 bin kişilik aşure, Orhangazi Kapalı Pazaryeri girişinde kurulan stantta vatandaşlara ikram edildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte aşure kazanının başına geçerek vatandaşlara aşure ikram etti.

Hem alışverişe gelen vatandaşlara hem de pazarcı esnafına ikram edilen aşureleri başkan Çağlayan tek tek vatandaşlara kendi eli ile ikram etti. Aşure programının ardından Başkan Çağlayan ve Milletvekili İsmail Aydın, pazarcı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti.