BELEDİYENİN BASKETBOLCU ORDUSU

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Belediyespor Basketbol takımı sporcuları Kapalı Spor Salonu’nda aileler ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın katılımı ile bir antrenman düzenledi. Orhangazi Belediyespor Basketbol bünyesinde Kış OKulu, Junior Takımı, U-13, U-14, U-15 ve Yıldız Erkekler basketbol takımlarının çalışmasını ziyaret eden belediye başkanı Neşet Çağlayan sporcu ve antrenörlerle görüştü. Farklı yaş kategorilerinde liglerinde şampiyonluklar yaşayan ve bazı kategorilerde ise Türkiye şampiyonası oynama hakkı elde eden basketbolculara yeni turlarda başarı dileyen Çağlayan, tüm sporcularla fotoğraf çekildi. Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş, farklı kategorilerde, yaz ve kış okullarına gelen küçük basketbolcularımız da dahil olma üzere 300’ün üzerinde sporcumuz bulunuyor. Bu rakam Orhangazi tarihinde yok. Belediyespor bünyesinde bir çok farklı branştaki sporların yanı sıra Basketbolda elde edilen başarı, yıllardır gelen planlı ve programlı çalışmayla oldu dedi. Harun Ayteş, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın belediyespora ve tüm branşlara önem verdiğini belirterek, bizlerin her zaman yanında yer alması bizlerin başarısına en büyük etkendir. Ailelerimiz de çocuklarının spor yapması, basketbol oynamaları için tercih etmeleri de başarımıza katkı sağlayan bir başka unsur. Hepsine çok teşekkür ediyorum dedi.