BELEDİYE'NİN SICAK YUVA PROJESİ KAPSAMINDA YENİKÖY'DE İKİ AİLENİN EVİ YENİLENDİ

Yazdır / Tarih: 2016-11-28

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından başlatılan ve kimsesiz ailelerin evlerinin yenilenmesini içeren Sıcak Yuva Projesi kapsamında İlçemize bağlı Yeniköy Mahallesinde iki ailenin evleri yenilenerek ailelere teslim edildi. Orhangazi Belediyesi'nin konteynır ev olarak yeniden inşa ettiği İbrahim ve Nezahat Torun isimli yaşlı çift ile baba kız birlikte yaşayan Cemil Kuruoğlu ve Hülya Karabak'ın yenilenen evlerini ziyaret eden belediye başkanı Neşet Çağlayan, evlerin anahtarlarını ailelere teslim etti.

Başkan Çağlayan, ihtiyaç sahibi yaşlı ailelerin evlerini yenilemeye devam ettiklerini belirtti. Evleri yenilenen ve sıcak yuvalarına kavuşan aileler ise belediye başkanı Neşet Çağlayan'a teşekkür etti.