BELEDİYENİN SPORA DESTEĞİ SÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2015-12-14

Orhangazi Belediyesi’nin amatör spor branşlarına desteği aralıksız devam ediyor. Orhangazi Belediyespor bünyesinde 7 branşta 300’ün üzerinde sporcuyu bünyesinde barındıran Orhangazi Belediyesi, diğer spor kulüplerine de desteğini sürdürüyor. Orhangazi Karate İhtisas Kulübü, 17-20 Aralık tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan büyükler Karate Milli Takım Seçmeleri için düzenlenecek olan müsabakalara Orhangazi Belediyespor birlikte katılıyor. Kulüp Başkanı ve antrenörü Ayhan Demir, yöneticiler ve bazı sporcularla birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek, kulüplerine sağladığı katkıdan dolayı teşekkür etti.

Başkan Çağlayan, amatör spor branşlarını son derece önemsediklerini belirterek, bu bağlamda Belediyespor bünyesinde 7 farklı branşta çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanı sıra kendi faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerimize de her konuda destek olmaya devam ediyoruz. Orhangazi Karate İhtisas Kulübümüzün Adana’dan güzel sonuçlarla döneceğine de inanıyorum dedi.