Menu

BELEDİYESPOR BASKETBOLCULARINDAN TARİHİ ZAFER

Yazdır / Tarih: 2018-03-24

BELEDİYESPOR BASKETBOLCULARINDAN TARİHİ ZAFER

Orhangazi Belediyespor Basketbol yıldız takımı büyük bir başarıya imza atarak tarihte ilk kez Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Şampiyona Afyon’da düzenlenecek.

 Orhangazi Belediyespor U-16 Yıldız Basketbol takımı tarihinde bir ilke imza atarak Yıldızler Basketbol Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Bursa Yerel liginde rakiplerini geride bırakarak gruptan çıkan Orhangazi Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol takımı, Nisan ayında Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonasına katılacak.

 ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZ OLDU

Orhangazi Belediyespor Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş, basketbolda yıllardır ortaya koyduğumuz çalışmaların karşılığını alıyoruz. Yıldız basketbolcularımız bizlerin gururu oldu. Bursa liglerinde 36 takım arasından sıyrılıp Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde etmek büyük başarı dedi. Harun Ayteş, basketbolun Orhangazi’de bu seviyeye gelmesinde öğrencilerimizin aileleri ve en başta Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’ın büyük katkısı var. Kendisine ve Orhangazili basketbol severlere çok teşekkür ediyorum diye konuşurken, Ayteş, Pazar günü saat 15.00’de Orhangazi’de kapalı spor salonunda oynayacağımız Bursaspor maçına tüm Orhangazilileri bekliyoruz. Bu maçta oyuncularımızı ayakta alkışlamak ve onlara desteğimizi sunmak gerekiyor dedi.

Diğer Haberler