Menu

BELEDİYESPOR BÜNYESİNDE SÜPER LİG İÇİN GÜREŞ TAKIMI KURULUYOR

Yazdır / Tarih: 2016-12-26

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Gençlik Spor Bursa İl Müdürü Süleyman Şahin, Güreş Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Celalddin Güneş, Federasyon il temsilci yardımcıları Kerim Günaydın ve Salih Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

GÜREŞ SÜPER LİGİ İÇİN EKİP KURULACAK

Daha önce Orhangazi Belediyesi’nin Belediyespor bünyesinde başlattığı ve İmam Hatip Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulları ile diğer okullarda alt yapısını başlattığı Güreş takımı kurma çalışmalarının masaya yatırıldığı ziyarette, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Orhangazi’de Süper Lig için bir takım kuracaklarını ve bu takımı federasyon olarak da kurulması için destekleyeceklerini ifade etti. Musa Aydın, yeni Türkiye ve Avrupa şampiyonlarının Orhangazi’deki Güreş Takımından çıkabileceğini de belirterek, okullarımızda alt yapı için yeni sporcular yetiştirebiliriz. Ancak Süper Lig Takımı için yeni sporcuları Belediyespor’a kazandırmamız gerekiyor. Bu bağlamda Orhangazi Belediyesi ve Federasyon olarak birlikte çalışabileceğiz dedi.

ÇAĞLAYAN; ATA SPORLARIMIZI CANLANDIRACAĞIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Orhangazi Belediyesi olarak kendi döneminde Belediyespor’un yeniden hayat bulduğunu belirterek, şu anda 9 branşta belediyesporumuz 700’ün üzerinde lisanslı sporcu ile varlığını sürdürüyor. Buna ata sporlarımızı da ekledik. Geçen yıl başlattığımız çalışma kapsamında Güreş ve Cirit’i de gündemimize aldık. Bu konuda çalışmalarımızı başlattık. Alt yapının yanı sıra Belediyespor bünyesinde Süper Lig takımının oluşturulması için de biz de elimizden geleni yapacağız dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler