BELEDİYESPOR GÜREŞ TAKIMI KURUYOR

Yazdır / Tarih: 2016-01-05

Orhangazi Belediyesi, Belediyespor bünyesinde 7 farklı branşta 400’ün üzerinde sporcuya hizmet verirken, yeni spor branşları için de çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyespor bünyesinde 8.branş olarak Ata Sporu Güreş takımı oluşturmak için çalışmalara başladı. Orhangazi Belediyespor, güreş takımı kurmak için başlattığı çalışmalar kapsamında Yalova İl Gençlik ve Spor Müdürü Metin Kaplan ve Orhangazi İlçe Spor Müdürü Engin Kaya ile Yalova’daki güreş antrenörlerini ağırladı.

Belediyespor koordinatörü Şinasi Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de Belediyespor olarak 7 farklı branşta şu ana kadar faaliyetler yürüttüklerini ve takımların liglere katıldığını belirterek, yeni branşlar için de çalışmalarımız sürüyor. Bu bağlamda Ata Sporumuz olan Güreş için de bir birim oluşturup çeşitli yaş kategorilerinde takımlar oluşturmak istiyoruz dedi.  Yalova İl Gençlik Spor Müdürü Metin Kaplan, il müdürlüğü olarak Orhangazi Belediyespor’un çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, bu noktada müdürlük olarak bize düşen ne görev varsa yerine getirmeye hazırız dedi. Belediyespor, Güreş takımlarını çeşitli yaş kategorilerinde önümüzdeki günlerde oluşturmaya başlayacak.