Menu

BELEDİYESPOR-TOFAŞSPOR ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Yazdır / Tarih: 2016-04-11

Orhangazi Belediyesi, Belediyespor ve Tofaş Spor Basketbol Kulübü arasında alt yapı koordinasyon anlaşmasına varıldı. Göreve geldikten sonra Belediyespor’u bir çok branşta faaliyete sokan ve Basketbolda da bir çok kategoride takımlar yaparak liglerde mücadele eden Orhangazi Belediyespor ile Tofaş Spor Kulübü arasında alt yapı koordinasyon ve işbirliği konusunda anlaşmaya varıldı.

TOFAŞSPOR’DAN BÜYÜK ÖVGÜ

İşbirliği ile ilgili olarak Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret eden Tofaşspor Direktörü Kartal Önel Belediyespor olarak hale hazırda liglerde mücadele eden takımların yanı sıra kış spor okullarında yüzlerce minik sporcuya hizmet verildiğini gördüklerini belirterek, bu çalışmadan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz dedi. Tofaş Spor Kulübü Direktörü Kartal Önel Tofaş olarak 2016 için sadece Bursa merkezde proje çalışma kararları olmasına rağmen Orhangazi Belediyesinin bu konuda ne kadar azimli, hırslı ve hazır olduğunu görmeleri sonucunda fikirlerinin değiştiğine vurgu yaparak: “Orhangazi Belediyesi ile uzun vadeli çalışma kararı almaktan Tofaş Spor Kulübü olarak son derece mutluyuz. Çocuklarımız için her şeyi yapmakta kararlı belediye başkanımızın bu samimiyeti, çocuk ismi geçince gözlerinin gülmesi bu kararı almamızda en büyük etken oldu.


BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DAN DESTEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Tofaş Spor Kulübü gibi basketbolda geçmişte ve halen marka haline gelmiş bir camianın Orhangazi Belediyespor ile bu işbirliğine girmesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için böylesine projeler geliştirmesi bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizler bu hususta üzerimize düşeni bugüne kadar yaptık, bundan sonra da ne gerekiyorsa yapmaya hazırız dedi.

ÇAĞLAYAN’A TOFAŞSPOR FORMASI

Ziyarette Tofaş Spor Direktörü Kartal Önel, Belediye başkanı Neşet Çağlayan’a imzalı Tofaşspor forması hediye etti.

 Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler