BELEDİYEYE YENİ HASTA NAKİL AMBULANSI

Yazdır / Tarih: 2018-01-22

Orhangazi Belediyesi, Belediye Sağlık birimi bünyesinde Evde Sağlık hizmetleri ve diğer sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni bir Hasta Nakil Ambulansına kavuştu. Orhangazi’de özel bir sanayi kuruluşunun desteği ile Orhangazi Belediyesi’ne kazandırılan Hasta nakil ambulansı hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, hastalar için hizmet vermeye başlayan ambulansı inceledi. Çağlayan, Ambulansın Belediyeye kazandırılmasına katkı sağlayan sanayi kuruluşu yetkililerine de teşekkür etti. Başkan Çağlayan hasta nakil ambulansının Belediye sağlık biriminde bir hemşire ve bir şoför nezaretinde daha önceden randevusu alınan yatalak hastaların dilediği hastaneye nakillerinin yapılmasında kullanıldığını da ifade etti.