BEM-BIR-SEN Bursa Subesin’den Baskan Çaglayan’a Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2014-05-09

Yerel Yönetimler Hizmet Kolu’nda kisa adi Bem-Bir-Sen olan Belediye ve Özel Idare Çalisanlari Birligi Sendikasi’nin Bursa sube yönetimi Belediye Baskani Neset Çaglayan’i ziyaret ederek hayirli olsun dileklerini sundu.

Belediye ve Özel Idare Çalisanlari Birligi Sendikasi (BEM-BIR-SEN), Bursa Sube baskani Ali Alan, beraberinde sube yöneticileri ile birlikte Belediye baskani Neset Çaglayan’i ziyaret etti. Orhangazi Belediyesinde Kültür Müdür vekili Kadir Yavuz’un Orhangazi Sube Baskanligini yaptigi Bem-Bir-Sen Baskan Çaglayan’a yeni görevinde hayirli olsun dileklerini sundu. Baskan Çaglayan sendikaciligin kendisi için de önemli oldugunu belirterek, Orhangazi Belediyesi’nde çalisan personelin sendikalasmasina da kendisinin her zaman sicak baktigini ifade etti.